Сөүл салат

2017 оны 04-р сарын 14 өдөр, 19 цаг 32 минутад нийтэлсэн (Сэтгэгдэл үлдээх )

Орц: Бөөрөнхий байцаа, лууван, ягаан байцаа, манжин, дарсан өргөст хэмх, сонгино, саримс, давс, перец, элсэн чихэр, зэрэг амтлагч орно.

Бэлтгэх арга: Байцааныхаа оройн хэсгийг нимгэн хавтгай дөрвөлжин хэрчинэ. Өөрөөр хэлбэл, байцааны голыг ашиглахгүй гэсэн үг юм. Лууван, манжин, ягаан байцаагаа мөн л нимгэн хавтгай хэрчээрэй. Салатыг амт оруулах чухал “түүхий эд” нь даршилсан өргөст хэмх юм. Өргөст хэмхээ саран хэлбэртэй нимгэн хэрчвэл зохимжтой. Сонгиноо ахиухан, саримсаа багахан хийгээрэй. Давс, перец зэрэг амтлагчаа нэмээд майонезоор зуурна. Амны халбагаар ганц удаа элсэн чихэр нэмчихвэл салат дэргэдэх хүндээ өгөмгүй амттай болно.

Танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Баярлалаа

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд ОНЦЛОХ.МН хариуцлага хүлээхгүй болно. ОНЦЛОХ.МН сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Сэтгэгдэл үлдээх