Өдөр тутмын хоол хүнсээ эмчилгээ болох хэвшлээр хэрэглэе

2017 оны 07-р сарын 21 өдөр, 11 цаг 44 минутад нийтэлсэн (Сэтгэгдэл үлдээх )
231fa22624371273d938211a212e06755a5b6ab3

Өдөр тутамд хэрэглэдэг хоол хүнсээрээ биеэ эмчлэх боломж бүрэн дүүрэн бий. Хоол хүнс бол эм бас өвчин үүсгэх шалтгаан юм. Хэрэглэж байгаа хүнсээ эмчилгээ болох хэвшлээр идэхээс илүүтэй ходоодоо үтэр түргэн цатгахаа түрүүнд тавьдаг нь үнэн.

Бөөрөнд хүйтэн хуралдаж, өвдөг нуруугаар янгинан, шээс задгайрч, даралт багасах үед хэрэглэдэг олон төрлийн үр тариа, хатаасан жимсээр бэлдсэн сайхан хүнс байна.

Гашуун арвай нь цусан дахь холестерин, сахарын хэмжээг багасгана. Бас ходоод цөсний халууныг дарж, цөс шингэлнэ. Гурвалжин будаа шиг харагдах арвайн дээр өдөржин ус хийж хандлаад уугаад явахад л дээрх асуудлуудыг шийднэ гэж байгаа. Ногоон буурцаг эмийн болон бүх төрлийн хордлогыг тайлдаг. Бас хавдрын эсрэг үйлчилгээ үзүүлж, дархлаа дэмждэг байна.

Үс нь бууралтаж байнга буддаг олон хүн бий. Тэгвэл хар гүнжидийн үрийг идэхэд цайралт багасч эргээд хар болдог гэнэ.

Цаашлаад цэцэрлэг, сургуулийн хүүхдийн цагаан хорхойны асуудалтай олон гэр бүл бий. Үүнд хулууны үр, амтат гуаны хатаасан үрийг хүүхдүүддээ идүүлэхэд энэ асуудлыг шийднэ гэнэ шүү.

Дархлаа дэмжиж ханиаднаас сэргийлэх хүнс ч байна. Бид судлаж үзвэл эрүүлжих олон боломж байдаг. Таны эрүүл биед саруул ухаан оршиг ээ.

Танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Баярлалаа

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд ОНЦЛОХ.МН хариуцлага хүлээхгүй болно. ОНЦЛОХ.МН сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Сэтгэгдэл үлдээх