Амталж шарсан дүпүтэй тахианы мах хэрхэн хийх вэ?

2017 оны 10-р сарын 11 өдөр, 12 цаг 50 минутад нийтэлсэн (Сэтгэгдэл үлдээх )
sharsan teriyaki taxia

Орц:тахианы мах -250 гр

        Дүпү- 250 гр

        Наран цэцгийн тос

        Элсэн чихэр-амны халбага

        Давс- жижиг халбагаар

        Архи- том халбагаар

        Томатны кетчуп-2 том халбага

        Цуу- 1 том халбага

Сүмс бэлтгэх: Халбага архи ,томатны кетчуп  болон цуугаа сайтар хольж хутгана

Хийх арга: Тахианы махаа нарийн хөшиглөнө .Дүпүүгээ усгүй хуурай болгоод махтайгаа холин хутгаад архи, элсэн чихэр давсаар амтална. Амталсан махаа бөөрөнхийлөөд наран цэцгийн тосонд сайтар шарна. Шарсан мах болмогц бэлдсэн сүмсэндээ дүрж амтална.

Танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Баярлалаа

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд ОНЦЛОХ.МН хариуцлага хүлээхгүй болно. ОНЦЛОХ.МН сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Сэтгэгдэл үлдээх