Кимбаб хийх арга

2018 оны 10-р сарын 22 өдөр, 18 цаг 17 минутад нийтэлсэн (Сэтгэгдэл үлдээх )
Korean.food-Kimbap-03

Орц: будаа 80гр, ким 1.5гр, даршилсан манжин 15гр, лууван 15гр, огурцы 13гр,  сыр 3гр, өндөг 30гр, канжан\үхрийн мах амтлагч\ 1.6  гр, элсэн чихэр 1гр, сармис 0.5гр, гүнждийн тос 0.3гр, нунтаг улаан перц бага зэрэг, давс бага зэрэг.
Хийх дараалал
01.агшаасан будаагаа халуун дээр нь давс бага зэрэг, гүнждийн тосоо хийж холино
02. татсан махныхаа шүүсийг шүүгээд амтлагчаар амталсаны дараа хайруулан   тавганд тос хийн махаа хуурна.
03. луувангаа нарийхан хэрчинэ. Тэгээд хайруулан тавганд тос халаан хэрчсэн лууванг хийж давс жаахан цацаад хуурна
04. Огурцыг урт хэрчээд давс цацсаны дараа  шүүсийг нь шахна.
05. Өндөгөө халсан хайруулын тавгандаа дэлгэж шараад жаахан давс цацна. Гаргаад урт нарйинхан хэрчинэ.
06. Кимбаб ороогч хэвэн дээрээ кимээ дэвсээд агшаасан будаагаа тарааж өгсний дараа  махаа тавина. Дээр нь амтат манжин, лууван, огурцы, өндөгөө тавьж орооно.
07. Идэхэд тохиромжтой  хэмжээтэй  хэрчинэ. Ингээд үхрийн махтай кимбаб бэлэн боллоо.

 Кимбаб ороогч хэвэн дээрээ кимээ дэвсээд агшаасан будаагаа тарааж өгсөний дараа сырээ тавина. Дээр нь амтат манжин, лууван, огурцы, өндөгөө тавьж орооно.
Өндөгтэй кимбаб
Кимбаб ороогч хэвэн дээрээ кимээ дэвсээд агшаасан будаагаа тарааж өгсөний дараа  махаа тавина. Дээр нь амтат манжин, лууван, огурцы, өндөгөө тавьж орооно. Хайруулын тавганд тосоо хийн өндөгөө хийгээд хайрна. Өндөгөө бүрэн болохын өмнө бэлдэж тавьсан кимбабаа өндөг дээрээ тавиад орооно. Ингээд өндөгтэй кимбаб бэлэн боллоо.

Танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Баярлалаа

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд ОНЦЛОХ.МН хариуцлага хүлээхгүй болно. ОНЦЛОХ.МН сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Сэтгэгдэл үлдээх